Werkwijze

Ik bied een korte maar intensieve manier van begeleiding aan waarbij de eigen verantwoordelijkheid een belangrijk uitgangspunt vormt. Ik geef je handvatten om jezelf te helpen omdat ik sterk geloof in je eigen kracht en wijsheid. Verder vormt je gevoel eveneens een belangrijk uitgangspunt. De verbinding tussen lichaam en geest.

Doelstelling van de begeleiding:

Meer zicht en grip krijgen op je leven, meer rust en balans en beter contact met anderen. Wie ben je werkelijk en wie wil je graag zijn? Jouw waarheid is wat telt.

Na een intake van circa 1½ uur bepalen we in gezamenlijk overleg een vervolgtraject. Ik ga uit van een vijftal sessies maar meer of minder kan ook, afhankelijk van jouw eigen tempo en doelstellingen.

Door mijn persoonlijke levenservaring en een jarenlange training op het gebied van intuïtie en een scherp inzicht in mensen en hun gedrag, ben ik in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen.

'Dat wat wezenlijk is komt aan bod. Kort maar krachtig'

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Telefoon: 06-52247034

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

vlinderThilly small
vlinderThilly small

Copyright © Thilly.nl. All rights Reserved.

Telefoon: 06-52247034