Thilly van der Heeden

Ik ben geboren in Australië (1966) en heb mijn jeugd grotendeels in het buitenland door gebracht. Ik heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur, met de schoonheid, echtheid en eenvoud daarvan. Mijn beslissingen nam ik als kind nog op basis van gevoel en instinct. Van jongs af aan heb ik altijd iets gehad met ‘heel maken’; dat wat complex en ziek was geworden weer terug brengen naar zijn oorsprong. Daarnaast ben ik nog steeds gefascineerd door het ‘onstoffelijke’; dat wat je niet kunt zien maar wel kunt voelen, kunt ervaren. Op een bijna magische wijze werkt het subtiele door in het dagelijks leven.

Door mijn opvoeding, mijn rationeel getinte opleidingen en de maatschappij waarin ik opgroeide ben ik het contact met mezelf gaandeweg kwijt geraakt. Toen er later in mijn leven ingrijpende gebeurtenissen plaats vonden ben ik na een periode van inkeer weer een gevoelsmens geworden. Eigenlijk terug naar wie ik oorspronkelijk was.

Na mijn voltooide studie rechten (Leiden, 1992) heb ik in verschillende functies gewerkt waarin ik mijn verlangen om met en voor mensen te werken vorm kon geven; personeelswerk, het ondersteunen van medezeggenschapsorganen, het begeleiden van verzekeringsartsen en bedrijfsartsen in opleiding en het werken als reïntegratiespecialist.

Door de jaren heen heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, gevoel en spiritualiteit. Mijn specialiteit is voelen en verbinden; het middels je gevoel in contact komen met het wezenlijke van jezelf, de ander en je omgeving. Gevoel lijkt een abstract en ongrijpbaar fenomeen maar het is naast het gezonde verstand van wezenlijk belang voor het in balans blijven en het volgen van een eigen koers.

Hoe kun je mij omschrijven? Ik pas niet in één hokje. Tijdens de ontdekkingsreis naar jezelf ben ik je spiegel, je wegwijzer en je raad- of betekenisgever. Ik volg mijn eigen gevoel, gebruik verschillende technieken en geef begeleiding en advies op maat.

Sinds 2005 begeleid ik in mijn praktijk volwassenen, van huisvrouw-/man tot ondernemer maar ook kinderen. Mijn missie: Heelwording, inspiratie en bezieling. Wat bezielt jou? Wat is jouw waarheid? Ervaar je voldoende zingeving in je leven? Dat zijn de zaken die míj drijven. Met mijn gevoeligheid, ruime mate van levenservaring en scherpe inzicht in mensen en hun gedrag help ik anderen graag op weg naar meer authenticiteit, balans en tevredenheid. Je bent van harte welkom.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Telefoon: 06-52247034

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

vlinderThilly small
vlinderThilly small

Copyright © Thilly.nl. All rights Reserved.

Telefoon: 06-52247034