More than coaching

Daar waar een coach je helpt om beter te functioneren in de buitenwereld, als sporter of als werknemer, help ik je om naar binnen te keren. Ik begeleid je om weer in contact te komen met jezelf, met je essentie. De dingen weer simpel maken. ‘Back to basics’ dus.

Het gaat bij mijn begeleiding niet zozeer over beter of meer presteren maar over ‘onstoffelijke’ zaken zoals bezieling, inspiratie en motivatie. Je krijgt antwoord op vragen zoals; ’wie ben ik werkelijk’, ‘wat wil ik nog met mijn leven’ en ‘doe ik waar ik goed in ben en waar ik blij van word’. De eerste stap neem je zelf door op ontdekkingsreis te gaan naar je kern.

  • Richting: Zonder zelfkennis, zonder te weten wie je werkelijk bent, kun je geen eigen koers varen.
  • Zingeving: Zonder contact met jezelf, met je essentie, blijf je zoeken naar het nut van je leven.
  • Energie: Zonder het doorbreken van belemmerende patronen kom je niet in je werkelijke kracht, kom je niet tot daden die jou dichter bij je doel brengen.
  • Welzijn: Zonder de voorgaande ‘pijlers’ kom je niet tot voorspoed en geluk.

In jouw zoektocht ben ik een wegwijzer, een spiegel en een betekenis- of raadgever. Ik breng je niet alleen van A naar B, maar thuis bij jezelf. More than coaching.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Telefoon: 06-52247034

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

vlinderThilly small
vlinderThilly small

Copyright © Thilly.nl. All rights Reserved.

Telefoon: 06-52247034