Skip to main content

Reacties

Een aantal oud cliënten gaven de volgende reacties op mijn begeleiding:


“Na een heftige periode in mijn leven zat ik klem met mijn emoties. Ik voelde veel boosheid en onrecht en had het vertrouwen in de mensheid verloren. Na een consult bij Thilly voelde ik mij lichter en vol positieve energie, alsof ik gereinigd was! Ik ben mij veel bewuster van bepaalde dingen en ik heb weer moed. Thilly is een topper.” (Hesna uit B.)


“Ik kwam bij Thilly met vragen over zingeving in verband met een chronische ziekte, waardoor ik mijn werk niet meer kon uitvoeren. Thilly is als coach niet alleen een prettige sparringpartner. Zij is ook een goede spiegel voor je ziel. Ze kan je diepere behoeftes en drijfveren aanvoelen, omdat ze je ziet als mens in zijn geheel. En niet alleen in de vorm van het vraagstuk waarmee je bij haar bent gekomen. Thilly helpt je te doorgronden waar het je wezenlijk om gaat, zonder dat dit zweverig wordt. En als het je, zoals bij mij, niet goed lukt om uit je hoofd te komen, om te landen, dan zet Thilly met jouw toestemming haar 'gouden handen' in. Als ze die op je schouders legt, raak je volledig gegrond. Ik kan je Thilly extra aanraden als je uit je hoofd en in je hart wilt komen. Van harte aanbevolen!” (Jolanda, ZZP’er uit B.)


“Na onze afspraak stapte ik wonderbaarlijk licht de auto in. Alsof je lentekriebels hebt. Dat gevoel heeft de rest van de dag geduurd. Ik vind dat het sindsdien beter met me gaat. Is het zinvol om onze volgende afspraak nog door te laten gaan?” (Annemieke uit D.)


“In de periode dat ik bij jou ben geweest zijn er veel dingen in mij losgemaakt en heb ik veel aandacht besteed aan het terugvinden en terugschakelen naar mijn eigen ik. Als ondernemer ben ik altijd druk geweest een bedrijf op te bouwen en heb mijn privéleven, vooral in de periode van mijn echtscheiding, niet op de rit gehouden . Aan de hand van je opdrachten heb ik meer structuur aangebracht, ben meer tijd aan mijzelf gaan besteden en heb leuke dingen gedaan maar ben ook juist dingen niet gaan doen. Jouw enigszins spirituele aanpak heeft mij daarbij goed geholpen.
Je rol als coach was integer en het voelde vertrouwd." 
(Chris, ondernemer uit O.)


“Lieve Thilly, je hebt me geholpen in tijden dat ik het moeilijk had. Je bent lief, geduldig, geweldig, zorgzaam en altijd positief. Je bent een held voor mij omdat je altijd goed naar mijn verhaal luisterde en altijd positief bleef. Thilly je bent geweldig." (Mila uit E., 9 jaar oud)


“Je hebt mij geholpen doordat ik nu de waarheid over mijn kindertijd doorvoel en de impact ervan op mijn huidige leven begrijp. De toekomst zie ik nu ook voor mij als hoopvol, voorheen alleen voor mijn kinderen en dierbaren. Ik heb ook het gevoel dat ik nu pas wat kan met alle boeken en cursussen die ik in de loop van de jaren heb gevolgd. Kortom, ik ben heel blij dat ik door jou ben begeleid. Ik hoop van harte dat je nog veel mensen kunt helpen. “ (Jolanda uit W.)