Skip to main content

Thilly van der Heeden

Ik ben geboren in Australië (1966) en heb mijn jeugd grotendeels in het buitenland door gebracht. Ik heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur, met de schoonheid, echtheid en eenvoud daarvan. Als kind nam ik mijn beslissingen op basis van gevoel en intuïtie. Van jongs af aan heb ik altijd iets gehad met ‘heel maken’; dat wat complex en ziek was geworden weer terugbrengen naar zijn oorsprong. 

Door mijn opvoeding, mijn rationeel getinte opleidingen en de maatschappij waarin ik opgroeide, ben ik het contact met mezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Toen er later in mijn leven ingrijpende gebeurtenissen plaats vonden, werd ik na een periode van inkeer weer een gevoelsmens. Eigenlijk terug naar wie ik oorspronkelijk was. Ik ben gefascineerd door het ‘onstoffelijke’; dat wat je niet kunt zien maar wel kunt voelen, kunt ervaren. Op een bijna magische wijze werkt het subtiele door in het dagelijks leven.

Na mijn voltooide studie rechten (Leiden, 1992) heb ik in verschillende functies gewerkt waarin ik mijn verlangen om met en voor mensen te werken vorm kon geven; personeelswerk, ondersteuning van medezeggenschapsorganen, begeleiding van verzekerings- en bedrijfsartsen in opleiding en het werken als reïntegratiespecialist.

Door de jaren heen heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van creatieve en intuïtieve ontwikkeling, gevoel en spiritualiteit. Mijn specialiteit is voelen en verbinden; het middels je gevoel in contact komen met het wezenlijke van jezelf, de ander en je omgeving. Gevoel lijkt een abstract en ongrijpbaar fenomeen, maar het is naast het gezonde verstand van wezenlijk belang voor het in balans blijven en het volgen van een eigen koers.

Hoe kun je mij omschrijven? Ik pas niet in één hokje. Tijdens de ontdekkingsreis naar jezelf ben ik je spiegel, je wegwijzer en je raad- of betekenisgever. Ik volg mijn eigen gevoel, gebruik verschillende technieken en geef begeleiding en advies op maat.

In mijn praktijk begeleid ik sinds 2005 volwassenen, van huisvrouw-/man tot ondernemer, en kinderen. Mijn aandachtsgebieden zijn motivatie, inspiratie en bezieling. Wat bezielt jou? Wat is jouw waarheid? Ervaar je voldoende zingeving in je leven? Dat zijn de zaken die míj drijven. Met mijn gevoeligheid, levenservaring en scherpe inzicht help ik jou graag op weg naar meer authenticiteit, balans en tevredenheid. Je bent van harte welkom voor een intake.